magyar   slovensky

Virághagyma Webáruház: virághagymák rendelése, virághagyma ültetése...

 

Dáliák

» Egyéb
» Labda
» Pompon
Rendelési időszak:
január 2. - június 30.

Liliomok

Rendelési időszak:
január 2. - május 31.

Egyéb nyári hagymások

» Kála
Rendelési időszak:
január 2. - június 30.

Egyéb évelők

» Kanna
» Írisz
Rendelési időszak:
január 2. - május 31.

Amarilliszek

Rendelési időszak:
január 1. - március 31.

Tulipánok

Rendelési időszak:
június 6. - november 30.

Nárciszok

Rendelési időszak:
június 6. - november 30.

Krókuszok

Rendelési időszak:
június 6. - november 30.

Íriszek

Rendelési időszak:
június 6. - november 30.

Egyéb tavaszi hagymások

» Egyéb
Rendelési időszak:
június 6. - november 30.
Virághagyma Webáruház vásárlói vélemények
 
 

Vásárlási feltételek

TÁVOLLÉVŐK KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉS
 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI
 
 
 
Örömmel köszöntjük Császár Éva Judit egyéni vállalkozó által működtetett webáruházunk Vevői között. Köszönjük, hogy használja a honlapunkat és vásárolja termékeinket. Kérjük, mielőtt azonban megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni:
 
 
1.) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
 
Jelen szerződés Császár Éva Judit egyéni vállalkozó szolgáltatását igénybe Vevője, továbbiakban mint Vevő, valamint Császár Éva Judit egyéni vállalkozó (cím: 2942 Nagyigmánd, Zalka M. u. 2/c., telefon: 06/70-557-5445, e-mail: info@fexin.eu, adószám: 60727653131, bankszámlaszám: 11600006-00000000-53712152, nyilvántartási száma: 22305286), továbbiakban mint Eladó között létrejövő jogviszonyt szabályozza.
 
Jelen szerződés alapján a Vevő és az Eladó egymással szerződést köt tulipánhagymák értékesítése céljából, kizárólag elektronikus levél (e-mail) használata útján.
 
2.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK
 
Császár Éva Judit egyéni vállalkozó által működtetett webáruházban (www.fexin.eu) történő vásárlás kizárólag elektronikus level útján (azaz e-mailben) lehetséges, magyar, illetve szlovák nyelvű megrendelés elküldésével.
 
A webáruház kétnyelvű. A Vevő az adott országban érvényben lévő hivatalos nyelven tájékozódhat és az adott országban érvényes fizetőeszközzel vásárolhat.
 
A Vevő a megrendelésének elküldésével elfogadja jelen szerződésben foglaltakat és azzal egyetért. Ezáltal a Vevő és az Eladó között írásbeli szerződés jön létre.
 
3.) A TERMÉKEK
 
Minden áru első osztályú, vírus és gombamentes hagyma.
 
A webáruházban a Vevő vásárolhat általában széles körben ismert, elterjedt virághagymákból, valamint különleges, speciális, kereskedelmi forgalomban ritkán kapható virághagymákból is. A virághagymák faj- és fajta azonosságáért felelősséget az Eladó nem tud vállalni.
 
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, amelyet kétféle pénznemben, forintban és euróban is megad az Eladó. A Vevő Magyarországon forinttal, Szlovákiában pedig euróval vásárolhat. A feltüntetett árak mindig az adott szezonban érvényesek, ezen az Eladó csak akciók meghirdetésével változtathat. Nagyobb mennyiségű termék megvásárlása esetén (pl. egy termékből 100 db megvásárlása esetén) lehetőség van egyéni árajánlat kérésére.
 
4.) GARANCIA
 
Az Eladó az általa eladott áruk állagára - azok jellegénél fogva - szavatosságot csak a csomag kikézbesítéséig vállal. Az Eladó nem vállal garanciát a vevő általi, esetleges helytelen tárolás miatt bekövetkező káreseményekért. Ezt elkerülendő, az Eladó a termékeket a hagymák ültetési idejében szállítja, amelyeket a kézhezvétel után azonnal, vagy a lehető legrövidebb időn belül el kell ültetni. A kiszáradásra hajlamos hagymákat műanyag zacskóban szállítjuk. A késedelmes ültetésből eredő károkért az Eladó felelősséget nem vállal.
 
Amennyiben a kézhezvételkor a virághagyma nem egészséges, a Vevőnek a kézhezvételtől számított 8 nap áll rendelkezésére, hogy jelezze az Eladó felé, hogy a garanciát érvényesíteni szeretné. A termékek a kiállított számlával együtt a Vevőnek kell visszajuttatnia az Eladóhoz. Az Eladó a visszajuttatott terméket kicseréli, vagy a Vevőnek a termék ellenértékét visszaadja.
 
A Vevő a virághagymák jellemzőit, a növényről a szükséges információkat, az ültetési sajátosságokat a konkrét árucikknél ismerheti meg részletesen. A Vevő felelőssége, hogy ezeket az információkat megismerje és alkalmazza, így elérje a kívánt virágzást.
Az Eladó a helytelen ültetés vagy gondozás miatti nem megfelelő virágzásért, valamint a hagymák eredéséért és életképességéért felelősséget nem tud vállalni.
 
Az Eladó szavatossági felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1999. (II.5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
 
 
5.) RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS
  
A virághagymák ültetési sajátosságaiból adódóan a Vevő két szezonban vásárolhat: őszi és tavaszi szezonban. 
A  hagymákra előrendelést már szállítási idő előtt is felveszünk, a tavaszi szezonban már decembertől, az őszi szezonban pedig már júniustól felveszünk előrendelést a virághagymákra. Szállítás viszont csak ültetési időben történik, az őszi szezonban szeptembertől, a tavaszi szezonban pedig február-márciustól.
 
Minden megrendelés e-mailen visszaigazolásra kerül. Előfordulhat telefonon történő utólagos egyeztetés is. Ha a visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított legkésőbb negyvennyolc órán belül nem érkezik meg a Vevőhöz, a Vevő mentesül a szerződéses kötelezettségei alól. A csomagokat Magyar Posta szállítja ki a Vevőnek. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a Vevő a személyes adatok oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Eladó felelősséget nem vállal.
 
 
6.) SZÁMLA ÉS FIZETÉS
 
 
Az Eladó a Vevő által megadott adatok felhasználásával minden Vevőnek számlát állít ki, amelyet a csomaggal együtt küld el a megrendelőnek.
 
A minimális rendelési érték: 2.500,- FT / 7 Euro.
 
A fizetőeszköz, mindig az adott országban érvényes pénznem, így Magyarországon forint, Szlovákiában euro.
 
A számla kiegyenlítése kétféle módon történhet:
 
1. Banki átutalással, előrefizetéssel. Amennyiben a Vevő ezt a lehetőséget választja és a megrendelés visszaigazolásától számított 30 napon belül kiegyenlíti számláját, akkor a vásárolt összeg (szállítási költség nélkül értendő) 5%-át az Eladó elengedi. Ebben az esetben a Vevő megspórolja az utánvétel költségét is.
Átutalás esetén az átutalás megérkezéséről az Eladó értesíti a Vevőt és megküldi számára az előlegszámlát, a csomagokat az adott szállítási időszak megkezdésekor az Eladó haladéktalanul postázza a Vevő részére.
2. Utánvéttel. Amennyiben a Vevő ezt a lehetőséget választja, számlája egyenlegét a szállításkor, a kézhezvétel után egyenlítheti ki. Ebben az esetben a szállítási költségen felül utánvételi díjat is kell fizetnie.
 
Ha 50 eFt vagy 200 Euro feletti értékben rendel, akkor a szállítási költséget az Eladó átvállalja a Vevőtől.
 
A termékeket Magyarországra, valamint Szlovákiába szállítjuk ki.
 
A csomag feladásának időpontjáról egy automatikus e-mailt kap a Vevő a csomag számának megjelölésével, melynek segítségével a Vevő tájékozódhat csomagjáról. A Vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a megadott időszakban a csomag átvételét biztosítsa.
 
A virághagymák Hollandiából kerülnek beszállításra közvetlenül a szállítási időszak előtt. Előfordulhat, hogy beszállítónk készlet hiány vagy minőségi problémák miatt nem tudnak bizonyos tételeket szállítani, így azokat mi sem tudjuk a Vevőknek elküldeni. Ebben az esetben, ha a Vevő már kifizette az ellenértéküket a számlánkra, úgy a különbözetet automatikusan visszautaljuk, vagy ha a Vevő igényli, levásárolhatja annak ellenértékét.
 
A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
 
7.) A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
 
A Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét kizárólag e-mailen jelezheti. A határidőben történő elállás esetén a Vevőt semmilyen költségviselés nem terheli. Amennyiben azonban nem mondja le megrendelését a kiszállítás előtt és nem veszi át a csomagot, a kiszállítás költségét és a visszakézbesítés díját a Vevőnek ki kell fizetnie.
 
A 17/1999. (II.5.) Korm. Rendelet alapján, ha a Vevő a vásárolt árura mégsem tart igényt, nyolc munkanapon belül visszaküldheti azt, tehát elállhat a szerződéstől. A nyolc munkanapot az áru átvételétől kell számítani. Ebben az esetben a visszaküldés költésgei a Vevőt terhelik, valamint a kiszállítás és utánvétel díját az Eladó nem téríti vissza.
 
8.) A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
 
A webáruházban való vásárlás feltételezi a Vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
 
Az Eladó semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt okok miatt felmerülő károkért, bármilyen okból is következtek azok be:
 
- Az Interneten küldött és/ vagy fogadott bármilyen adat harmadik (illetéktelen) személy által történő megismerése, azokkal való visszaélése.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza vagy késlelteti a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen, a kommunikációs vonalakon vagy vételi eszközben történő meghibásodás.
- Bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
 
Az Eladó nem vállal felelősséget semmilyen, az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárért. Vevő kifejezetten tudomásul veszi, hogy a jelen szerződési feltételek tárgyát képező áru (virághagyma) emberi fogyasztásra NEM ALKALMAS, kizárólag virágültetési céllal használhatóak fel. Az emberi szervezetre esetleges jelleggel ártalmas virághagymák, illetve belőlük cseperedő növények egészségre ártalmas volta a csomagoláson feltüntetésre kerül. Ebben az esetben kérjük a Vevőket, hogy az egészségre káros, illetve ártalmas virághagymákat gyermekek, illetve illetéktelenek (pl. idős személyek, állatok, stb.) elől gondosan zárják el, hozzáférésüket akadályozzák meg. A Vevő jelen kötelezettség megszegéséből eredő káráért az Eladó felelősséget nem vállal.
 
9.) SZEMÉLYES ADATOK
 
A Vevők személyes adatainak felhasználása a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény hatályos rendelkezéseinek megfelelően történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Az Eladó a személyes adatokat kizárólag a szállítást végző cégnek továbbítja, harmadik félnek, azokat nem szolgáltatja ki.
 
Az Eladó a Vevők adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.
 
10.) IRÁNYADÓ JOG
 
Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a magyar hatályos jogszabályok az irányadók.
 
 
11.) EGYÉB RENDELKEZÉSEK
 
Jelen szerződési feltételek 2010. január 15. napjától hatályosak.
 
 

Termékek a kosárban

Az Ön kosara
jelenleg üres...

Ügyfélszolgálat

FEXIN Virághagyma Webáruház online ügyfélszolgálat

FEXIN - www.gumifelniakcio.hu

 
 

FEXIN Virághagyma Webáruház - Kiváló, ellenőrzött minőségű, holland virághagymák rendelése elérhető áron...